Protectie ecran

Datorita evolutiei tehnologiei, planeta se schimba. Se schimba pentru ca, noi, oamenii, dezvoltam tot felul de materiale, tot felul de aparate care folosesc aceste noi materiale in diferite scopuri. In acest articol vom vedea ca, desi dezvoltat in sistemul militar, exista un material folosit in viata civila, un material la care are acces toata lumea, bineinteles pentru un anumit pret.

V-am facut curiosi? Sper ca da, pentru ca in cele ce urmeaza va voi prezenta noul tip de protectie pentru telefoane inteligente si tablete. Cand spun ca este un nou tip de protectie, ma refer la faptul ca foliile care pana acum stateau pe ecranele smartphone-urilor dumneavoastra au un concurent serios, care vine din sistemul militar: folia regenerabila.

Originile acestui tip de folie protectie se afla in aviatia militara. Dezvoltatorii de aeronave au realizat la un moment dat ca au nevoie de un material care sa acopere palele elicelor elicopterelor, pentru a le proteja de praf, pietre, mizerie, astfel aparatul de zbor avand siguranta unor pale rezistente. Puteau sa aiba incredere ca in timpul decolarii nu se va intampla nimic care sa afecteze zborul. Materialul folosit? O folie „activa”, o folie care se regenereaza. Iata ca aceasta folie, al carui secret nu il putem cunoaste inca, vine si pe piata telefoanelor mobile. In curand va veti putea acoperi display-ul smartphone-ului proprietate personala cu o folie regenerabila, care va impiedica impuritatile sa afecteze durata de viata a telefonului dumneavoastra.

Pana la aparitia acestei folii miraculoase, pentru a ne proteja mai bine ecranele telefoanelor, putem folosi cu incredere sticla securizata. Aceasta este mai scumpa decat o folie obisnuita, dar mai ieftina decat un ecran. Are calitati net superioare foliilor obisnuite. Tratata atat chimic cat si termic, sticla securizata absoarbe impactul, respinge apa si zgarieturile, disperseaza socurile. Este transparenta si mentine culorile originale ale display-ului. Confera ecranului dumneavoastra o atingere delicata si o aderenta perfecta.

Din punctul meu de vedere este cea mai buna optiune in acest moment pentru mentinerea in perfecta stare a ecranului telefonului dumneavoastra, aici referindu-ma atat la pret cat si la siguranta pe care v-o poate oferi aceasta sticla securizata. Este important sa avem grija de ecranul telefonului, deoarece doar in acest fel ii putem pastra valoarea, il putem utiliza fara sa se vada semne majore de uzura. Astfel, la aparitia unui nou model, care cu siguranta va avea ceva in plus fata de cel pe care il detinem deja, putem profita de faptul ca am avut grija ca telefonul sa nu fie deteriorat. Putem sa il vindem si sa obtinem o suma frumusica pe el, la care mai adaugam ceva si uite cum ne trezim cu ultimul model de smartphone aparut pe piata, in propriul buzunar.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *