Blogging

Suporterii echipelor de fotbal si modul in care sunt acestia vazuti in societate

Suporterii echipelor de fotbal

Se intampla adesea ca suporterii echipelor de fotbal, sau ultrasii, cum mai sunt ei denumiti sa fie priviti si catalogat gresit de restul societatii din care fac parte. Multe persoane ii catalogheaza drept huligani, drogati sau betivi. De fapt acestia sunt oameni normali, simpli care au aceleasi preocupari cotietene comune cu cele ale celoralte persoane din jur. Acestia se implica deseori in strangeri de fonduri pentru cauze umanitare. Ei organizeaza diferite evenimente caritabile in urma carora se strang anumite sume de bani pentru persoanele care au nevoie de ajutor.

Materiale care pot fi folosite de suporterii unei echipe de fotbal se pot gasi si pe zeci de magazine online, iar pretul acestora nu este deloc unul de neglijat.

Este adevarat ca au si momentele lor mai aprinse sa spunem asa. Toata lumea stie faptul ca membrii galeriilor participa uneori la scandaluri si lupte cu galeriile altor echipe. Acest lucru insa nu se intampla zi de zi, deci oamenii din jur nu au de ce sa ii priveasca ciudat. Nu toti arunca brichete in teren, ci altii doar isi sustin elegant echipa favorita.

De multe ori jandarmeria face abuz de putere atunci cand este vorba despre galeriile echipelor de fotbal. Acestia nu ii lasa sa intre pe stadioane cu mesaje care fac referire la anumite persoane sau companii importante sau institutii ale statului, chiar daca aceste mesaje nu au un continut obscen. Tot de dese ori se intampla ca jandarmii sa ii abuzeze fizic pe membrii galeriilor fara niciun motiv.

Ultrasii sunt priviti ca o mare problema a societatii, cand de fapt marile probleme ale acestei tari sunt reprezentate de aspectele economice, politice si juridice. Membrii galeriilor echipelor de fotbal nu trebuiesc priviti ca niste paria, ci ca pe niste persoane simple, la fel ca restul oamenilor din jur.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Youtube: Episode #5: Betting on Tennis with the VR Headset
    youtube.com: Episode #5: Betting on Tennis with the VR Headset. download youtube to mp3 Tennis is a sport you can place a bet on without a computer! Rating: 5 · ‎2 reviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *