Ce carti iti place sa citesti

Imi place foarte mult sa citesc carti despre dezvoltare personala. Nu am fost niciodata adeptul profesorilor care ne impuneau sa citim anumite carti, la acest capitol consider ca fiecare ar trebui sa citeasca despre ceea ce il intereseaza cu adevarat si sa nu i se impuna pentru ca atunci cand citesti ceva ce nu te intereseaza, sansele de a ramane cu ceva din respectiva carte sunt foarte mici, iar sa citesti de dragul de a citi nu reprezinta deloc un avantaj pentru nimeni. Imi cumpar foarte multe carti din mediul online, dintr-un magazin de carti in care gasesc exact ce ma intereseaza, iar de cele mai multe ori, imi achizitionez cartile la inceput de an, atunci cand imi stabilesc obiectivele.

La fel ca mine ar trebui sa faca fiecare persoana in parte, sa isi comande cat mai multe carti si sa nu se lase pana cand nu reuseste sa le citeasca pe toate, cat mai multe pe luna, sa isi extraga ideile principala si invataturile desprinse din repsectiva carte intr-o agenda si de ce nu, sa mai reciteasca cartile pe care le-a citit in trecut si considera ca a avut ce invata din ea.

Imi place foarte mult sa citesc, iar atunci cand nu citesc vreo carte comandata, citesc articole de dezvoltare personala sau leadership din mediul online, articole scrise de oameni cu habar de acest domeniu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *