Internetul a batut televiziunea

Internetul a avut cea mai mare ascensiune posibila si continua sa urce de la zi la zi. Televiziunea a inceput sa scada tot mai mult din momentul in care internetul a fost exploatat si a inlocuit fiecare nisa cu succes. Tot ce ofera acum televiziunea poate fi gasit pe internet intr-un format mult mai bun si interesant, iar asta ii frustreaza si pe oamenii care inca mai fac televiziune si ataca de fiecare data cand au ocazia oamenii din online care fac o treaba mult mai buna.

Daca la inceput tinerii foloseau internetul doar pentru jocuri, anumite documente, alte chestii mediocre, acum ei au invatat ca acest mediu este o adevarata mina de aur si stiu sa-l monetizeze, dar si sa se faca cunoscuti prin intermediul online-ului. Vorbesc aici atat despre vlogeri, cat si despre cei care lanseaza anumite site-uri ce ajung sa fie un real succes. Fiecare idee noua si buna este apreciata de cei din online, iar cei care incearca sa polueze acest mediu, fara sa aduca nimic bun, sunt criticati si exclusi. Cam asta este solutia spre un internet mai curat si mai bun, un internet care este cu mult peste orice alt mijloc de informare sau de divertisment.

Eu pot sa pun pariu ca in cativa ani televiziunea va disparea pentru ca nimeni nu mai urmareste ce se intampla acolo, iar tot mai multi tineri, dar si oameni maturi, isi dau seama ca internetul ofera mult mai mult decat ofera TV-ul, iar toate informatiile aici pot fi selectata, in functie de fiecare, iar acest lucru reprezinta un avantaj ce nu poate fi egalat intr-un trust media TV.

Frustrarile celor care inca apar pe sticla vor mai dura o perioada, pana isi vor da seama ca nu se pot lupta cu internetul, iar atunci vor lasa armele jos si se vor reprofila. Nu stiu daca ati observat, dar deja tot mai multi jurnalisti activeaza in online.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *