Tu stii sa te imbraci
Uneori o pereche de încălțări potrivită poate capta atenția și lăsa urme deadmirație pe chipurile celor din jur. Ca să nu mai vorbim despre gențipe post de accesoriu și „prietenul care la nevoie se cunoaște”. Pe elele purtăm cu noi indiferent de ocazie sau momentul zilei, iar ele suntcele care au grijă să ne poarte secretele în buzunărașele lor.
Când ești în impas vestimentar, nu te lăsa pradă gândurilor negative, ciconsultă cât mai multe surse de informație. Și nu uita că un magazin cu haine originale este întotdeauna gata să-ți facă pe plac.
Majoritatea angajatilor din astfel de magazine stiu ce sa-ti recomande, asta numai daca magazinul se respecta si face angajari corespunzatoare, nu doar ceva rapid, un mod care sa stea sa primeasca banii de la client – ci un om cu studii, care stie ce inseamna sa te imbraci cu gust, sa te incalci astfel incat sa corespunda cu ce haine porti si fel de fel de tertipuri vestimentare pe care ei le cunosc si care ne ajuta sa fim mai eleganti, mai imbracati pe stilul nostru si cu mai mult bun gust.
Nu în ultimul rând, pentru a atinge gradul de unicitate dorit, combinăprimele două aspecte îndeplinind cerințele actualelor tendințe înmaterie de modă. Culorile pot reprezenta o bună modalitate prin carepoți să ieși din stereotip. Asortează nuanțele ținând cont de culoareapielii tale, tonurile care sunt în vogă în acest an și bineînțeles, deculoarea hainelor tale.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *