Cainii au talent

In articol nu e vorba de dinamovisti ci de emisiunea, dovedita de-a lungul timpului kitschoasa, “Romanii n-au talent”. N-au! Pentru ca nicio editie n-a fost castigata de cineva in urma unui real talent. In prima editie a castigat un pusti afon din punct de vedere muzical, propulsat spre premiu de povestea lui de viata. Editia cu numarul doi a fost castigata de un iluzionist, poreclit mentalist, facand trucuri pe care le poate invata oricine urmarind tutoriale de iluzionism pe youtube (recunosc, in timp, cu rabdare, nu de pe-o zi pe alta). Acum s-a terminat si editia cu numarul trei a emisiunii “Romanii au talent” si am aflat astfel ca romanul cel mai talentat este …3 caini.

Nu-s fan al emisiunii dar refuz sa cred ca din tarisoara asta de 22 de milioane de umani, cei mai multi l-au dorit pe un dresor ca si castigator.

Unde e talentul? ma intreb. E o meserie invatata, nicidecum vorba de talent. E ca si cum l-ai pune pe cofetar sa iti faca un tort, iar tu, dupa ce ti-ai lins pana si degetele de cat de delicios a fost, il feliciti pentru talentul pe care-l are. Nu! Se pricepe pentru ca aia e meseria care-i asigura traiul! Din chestia asta traieste! Pricepere, dar ioc talent!

Ma gandesc sa particip si eu. Trebuie doar sa hotarasc cu ce ii voi incanta pe cei din juriu. Sunt talentat in foarte multe: am talent la stat, la ascultat muzica, la urmarit filme, la vizionat filmulete pe youtube, cu unele ocazii-s si medic, pun foarte rapid diagnostice de pe google si altele. As avea ceva sanse de castig avand in vedere multitudinea de talente pe care le posed. Ca sa imi creasca sansele, caci intotdeauna e loc de mai mult, m-as putea prezenta acolo pe scena cu o mana rupta, ceva.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *