Despre Facebook
FaceBook este unul dintre cele mai mari site-uri din lume, a avut o evoluție extrem de frumoasă, a reușit să impresioneze toți mai mulți utilizatori de internet, are un număr fabulos de utilizatori activi, și când spun activ mă refer la persoane care se loghează măcar odată pe zi pe FaceBook.
A devenit un adevărat viral. Sunt persoane care au devenit dependente de acest site, este foarte trist acest lucru, nu este moral că o persoană să fie obsedată de un anumit lucru, dar mai ales de un site, un site foarte complex întradevăr, pe care nu prea poți să te plictisești, doar persoane ca mine pot să se plictisească pe o astfel de rețea, am spus acest lucru la mine pe blog, eu intru pe FaceBook ca să mă plictisesc mai tare, atâta tot.
FaceBook oferă o gamă variată de jocuri și scoate mereu câte ceva nou care nu îi lasă pe utilizatori să se despartă de rețea, celor din conducere am impresia că le place ca lumea să fie obsedată de munca lor, atât timp cât ei își scot banii mă gândesc că puțin îi interesează dacă sunt persoane dependente.
Încă o chestie stupidă legată de FaceBook este cea cu conturile, știu că am făcut o cacofonie, dar vă rog să mă scuzați, așa am simțit să scriu și mai am o scuză, este miezul nopții, să revenim… de ce avem voie să ne facem cont cu orice nume vrem noi? de ce sunt atâtea persoane care au cont fals, nu cu numele lor, ci cu a altor persoane, de cele mai multe ori vedete? de ce, de ce, de ce?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *