Contează cum spui bancurile
Cele mai multe bancuri au scopul de a amuza persoana care le citește sau le ascultă, dar sunt și unele cazuri mai speciale în care bancul este creat pentru a ironiza o persoană sau o anumită mișcare politică sau socială, așa cum vedem tot mai des pe site-urile mondene și ziarele de scandal. Sunt de părere că modul în care este citit sau în care este prezentat unei altei persoane un anumit banc contează extrem de mult. Unii au un talent deosebit în a spune bancuri, parcă sunt născuți pentru a face acest lucru, pentru a prezenta lumii diverse glume și bancuri sau a face orice mișcare de comedie.
Persoanele descrise mai sus sunt extrem de rare, de cele mai multe ori întâlnit diverse persoane care încearcă să iasă în evidență, să impresioneze lumea, să fie văzuți bine spunând un anumit banc, banc care este foarte amuzant, dar modul cum este prezentat lasă de dorit, nu poți spune un banc amuzant cu o atitudine de om plictisit sau în cel mai rău caz, sictirit. Bancurile sunt luate de pe diverse site-uri dedicate, aceste site-uri sunt extrem de bine gândite și bancurile sunt împărțite pe diverse categorii, exemplu: bancuri cu bulă.
Am întâlnit în decursul vieții mele foarte multe persoane care au harul descris mai sus, harul de a spune bancuri și de a amuza lumea, o spun sincer, nu am de ce să mint, acele persoane te fac să stai pe lângă ei numai pentru a mai auzi câteva bancuri pronunțate de ei și de a te amuza.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *